Waarom is Aloe Vera zo Bijzonder?

Aloë vera is geen medicijn en zal niet de aandoening weg kunnen halen. Zeker de geestelijke oorzaken zijn vaak niet eenvoudig. Aloë heeft wel een enorme positieve werking op onze darmen en de algehele stofwisseling. Het ‘hart’ van ons lichaam. Wanneer je spijsvertering in evenwicht is krijg je ook een betere weerstand.  Aloë vera geeft voeding aan ons hele lichaam en vult de tekorten aan.

Aloë vera is een van de rijkste voedingssupplementen op deze aarde. Zoveel mooie eigenschappen en zo rijk aan voedingsstoffen en die zoveel voor onze gezondheid kan betekenen.

We kunnen het goed gebruiken. De vele gifstoffen die wij met ons voedsel en uit onze omgeving binnenkrijgen en tekort aan voedingsstoffen breken ons lichaam af en maken ons steeds zieker. Vaak begint dat ongemerkt. Ons lichaam zorgt dat onze vitale organen het eerst hun voeding krijgen. Vaak merk je als eerst aan je haren, nagels of huid dat er wat in je lichaam verandert.

Een goede gezondheid begint bij schone darmen. Ieder mens in Nederland heeft vervuilde darmen. Aloë vera kun je zien als de tandpasta voor onze darmen en reinigt deze. Aloë vera geeft ook een positieve energie!

“Balans” in je lichaam hoort bij een gezond lichaam. Aloë vera brengt balans. Het zorgt voor de goede zuurtegraad en helpt te ontzuren.

Aloë vera geeft pure lichtenergie en heeft preventieve en remmende eigenschappen.

Het solide internationale bedrijf waar wij mee werken is wereldmarktleider van hoogwaardige aloë vera en bijenkorfproducten. Deze aloë vera is van een pure en hoogwaardige kwaliteit. Geen kwaliteit werkt niet.

En verder…

Aloë Vera Gel bevat meer dan 75 bekende stoffen die in verschillende groepen kunnen worden ingedeeld:

Vitaminen: Aloë Vera bevat een grote hoeveelheid vitaminen. De belangrijkste zijn de anti-oxidanten C, E en Beta Caroteen, de voorganger van vitamine A. Ook vitamine B12 komt in de plant voor. Door een tekort aan deze vitamines kunnen gebreksziekten ontstaan.

Mineralen: Aloë Vera Gel bevat onder meer de mineralen magnesium, zink, koper, chroom, calcium, natrium, ijzer, mangaan en kalium. Mineralen ondersteunen de werking van vitamines en spelen een belangrijke rol bij o.a. het zuurstoftransport in het bloed, het herstel van weefsels, het functioneren van zenuwen en de energiehuishouding.

Aminozuren: Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïne. Het menselijk lichaam heeft 22 aminozuren nodig om gezond te blijven. Aloë Vera Gel voorziet in 20 van de 22 aminozuren. Belangrijker nog, het voorziet in 7 van de 8 aminozuren die niet door het lichaam zelf geproduceerd kunnen worden.

Suikers: Tot de suikers in de gel behoort de lange ketting polysacchariden die het immuunsysteem stimuleren en de weerstand verhogen.

Enzymen: Dit zijn lipasen en proteasen die het voedsel afbreken en de spijsvertering bevorderen, eveneens zinvolle bestandsdelen van de gel.

Andere belangrijke werkzame stoffen zijn: plantaardige sterolen, lignine, saponen, antroquinonen en choline salisylaat.

Kortom: het geeft ons dus de voeding die we nodig hebben en weert de gifstoffen uit ons lichaam. Aloë vera zit boordevol voedingsstoffen als vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, welke zorgen voor alle functies in ons lichaam. Zo ook voor het hele stofwisselingproces en onze hormoonhuishouding. Hormonen bepalen hoe je je voelt en door het reguleren van de hormoonhuishouding kan een rustgevend effect ontstaan. Stoffen in de hersenen als dopamine en noradrenalyne nemen deel in deze processen. Aloë vera heeft het vermogen dat in het lichaam te reguleren wat niet goed functioneert. Daarbij ontgift aloë vera het lichaam. Het koppelt zich aan chemische stoffen en voert deze weer af.

Het ene Aloe Vera product is het andere niet.

Veel producten die op de markt beschikbaar zijn, maken gebruik van de goede naam die Aloe Vera heeft. Het percentage Aloë vera in deze producten staat vermeld op de verpakking. Producten van FLP bevatten een hoog percentage aloë vera zodat de gunstige invloed op gezondheid optimaal is. FLP beheert het hele productieproces, van plant tot eindproduct, en kan hierdoor een hoogwaardige kwaliteit garanderen.