Waarom Aloe drinken?

Waarom zou ik dagelijks een paar slokken pure aloë vera nemen?

  • Als één van rijkste voedingssupplementen op aarde heeft aloë vera zoveel mooie eigenschappen en kan het onze gezondheid ondersteunen. Aloë vera is dus uniek.
  • De vele gifstoffen en tekort aan voedingsstoffen breken ons lichaam af en maken ons sneller oud, vuiler van binnen en zwakker, waardoor zieker. Een aanvulling van extra voeding en anti-oxidanten is dus welkom.
  • Een goede gezondheid begint bij balans in de darmen.
  • Voorkomen is beter dan puin ruimen en preventie toepassen is geen overbodige luxe.
  • Aloë van FLP is hoogwaardige kwaliteit. Geen kwaliteit werkt niet.

 

De eigenschappen van pure aloë vera

Een gezonde spijsvertering: Aloë vera kan bijdragen aan de werking van je darmfunctie.

Balans in je darmen: Een goede balans in de verhoudingen tussen bacteriën en gisten in je darmen is belangrijk. Aloe Vera Gel is, net als Forever Probiotic, in vele opzichten een natuurlijke ‘balansbrenger’.

Huid met uitstraling: Pure Aloë Vera Gel bevat een cocktail van essentiële voedingsstoffen die je basiscellen voeden, waardoor je huid gezonder blijft. Je lichaam kan deze vitale functies efficiënter uitvoeren en je huid gaat er veel beter uitzien.

Stimuleren van celgroei: Aloë vera kan de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en bevorderen en daarmee bijdragen aan het herstellend vermogen van je huid.

Hogere weerstand: In de kern van het aloë vera blad bevindt zich een lange keten van polysacharide (meervoudige suikerstoffen). Met het drinken van de Aloe Vera Gel help je vanuit de darmflora de weerstand tegen ongunstige bacteriën te verhogen.

Rijk aan mineralen: Alle lichaamsweefsels en vloeistoffen in je lichaam bevatten mineralen. Ze zijn essentieel voor een mentale en fysieke gezondheid. Je lichaam kan echter zelf geen enkel mineraal aanmaken. In de Aloe Vera Gel tref je de mineralen calcium, natrium, kalium, ijzer, chroom, magnesium, mangaan, koper en zink aan.

Een goede bron van vitaminen: Pure aloë vera drank (van Forever) bevat een uitgebreide reeks vitaminen en spoorelementen, die zelden in deze rijke hoeveelheid voorkomt in planten of supplementen. Naast vitamine A bezit aloë vera vitaminen uit de B-groep (8 tal), vitamine C en foliumzuur. Met Aloe Vera Gel versterk je je afweersysteem.

De ideale mix voor een goede gezondheid! Met de Aloe Vera Gel krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen, die tegenwoordig vaak in te lage doseringen in ons voedsel zitten. Zoals 19 van de 20 aminozuren die je lichaam nodig heeft, waarvan 7 van de 8 niet door je lichaam aangemaakt kunnen worden. Aloe Vera Gel voorziet je lichaam van deze stoffen zodat complexe enzymsystemen goed kunnen werken. Je lichaam functioneert daardoor optimaal. Je voelt je energieker en bouwt er een ijzersterke weerstand mee op!

 Geef je lichaam een opknapbeurt!

Doe een mini vastenkuurtje

Af en toe is het tijd om ons lichaam eens een flinke opknapbeurt te geven. Van binnen! Schoon van binnen is fit van buiten! Steun om wat af te vallen is voor velen ook welkom en geeft ons een beter gevoel en meer energie!

Een goede gezondheid begint letterlijk bij de basis: gezonde, schone DARMEN. Want wie zijn overbelaste systeem af en toe grondig reinigt van gifstoffen, voelt zich frisser, beter en opgeruimder. Met onze hedendaagse westerse leefwijze staan verschillende organen in ons lichaam en vooral ons darmstelsel zwaar onder druk. Door onvolwaardige voeding en teveel gifstoffen, kunnen gezonde voedingsstoffen niet meer voldoende worden opgenomen, met ziekte en verlies van weerstand als gevolg. Meer dan 75% van onze ziektes komen uit vervuilde darmen voort…

Een regelmatige stoelgang wil echter nog niet zeggen dat iemands darmen schoon zijn. Onze darmen bevatten darmvlokken (villi) waartussen etensresten en gifstoffen(!) blijven liggen. Deze resten kunnen bacteriën veroorzaken, waar weer ziektes en kwalen uit voort kunnen komen. Door op deze wijze met aloë vera te vasten spoel je de darmen op een verantwoorde, rustige wijze schoon. Een clysma kan toch te heftig zijn soms, gezien je ook de darmflora kan beschadigen. Bovendien slibben de darmen weer dicht daarna en krijg je niet de extra voeding van de aloë, waardoor je ook diverse aandoeningen kunt aanpakken. Als iemand bewust vast, zien we dat allerlei processen op gang komen waarbij opgehoopte afvalproducten worden afgevoerd, overtollig vetweefsel verdwijnt en ziek weefsel wordt afgestoten.

Door 3 dagen te vasten reinig je de darmen goed. In principe is dit een vrij korte periode, maar met behulp van aloë vera drank kan de reiniging sneller dan normaal worden uitgevoerd. Op deze manier is het vasten goed te combineren met onze dagelijkse werkzaamheden! Bovendien heb je weinig tot geen last van energieverlies gezien de rijke voedingsstoffen in de aloë sap. Ook blijf je daarna minder en bewuster eten, wat AFVALLEN tot gevolg kan hebben en een betere gezondheid en weerstand. Je spijsverteringsstelsel is geoptimaliseerd; dit is NODIG om af te vallen! Alle maatregelen om gewicht te verliezen hebben weinig zin als je geen schone darmen hebt. Heb je enig overgewicht dan kun je kilo’s verliezen in deze paar dagen.

Door slechts één liter aloë vera drank (berry) te mengen met 3 liter water, heb je een spoelende drank die je de hele dag door kunt drinken, verdeelt over drie dagen. Andere dranken zijn: kruidenthee, pure sappen van groente en fruit en kruidenbouillon. Je voelt je erna heerlijk, schoon en boordevol energie! Je krijgt door de aloë veel meer voeding binnen, dan dat je normaal zou eten. Wees dus niet bang voor moeheid. Ook doet het zeker iets positiefs tussen de oren! Goed voor het lichaam is goed voor de geest en het loslaten van eten is ook bevrijdend.

Voor Meer Informatie kijk hier