Natuurlijk gezond

Natuurlijk gezond, daar staan wij voor. Voor advies en natuurlijke gezondheidsproducten kunt u bij ons terecht.

Steeds belangrijker wordt een goede gezondheid als basis voor een prettig en vervuld leven in deze hectische tijd, waarbij er veel van ons verlangt wordt.

We kennen allemaal de uitdrukking ‘Je gaat pas iets missen en waarderen, wanneer je het niet meer hebt’. Zo is dat ook met onze gezondheid. Wanneer we bewust worden dat we niet helemaal lekker in ons vel zitten of onze gezondheid achteruit gaat of hoezeer een ziekte of kwaal onze mogelijkheden beperken deel te nemen aan het leven, nemen we pas actie.

Onze hectische manier van leven, te weinig lichaamsbeweging, steeds meer (slecht en snel) voedsel met te weinig voedingsstoffen door uitgeputte landbouwgrond en ons huidige milieu met meer schadelijke stoffen dragen bij aan het steeds groter aantal hart- en vaatziekten, allergieën, maag- en darmklachten, verstoring van het immuunsysteen, etc. Vrijwel iedereen krijgt eens in zijn/haar leven last van verschillende ziekteverschijnselen. Ondanks de toenemende vooruitgang in de westerse medische wereld, neemt het aantal zogenaamde welvaartsziektes helaas dramatisch toe. Er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van planten, welke ons lichaam in een natuurlijk evenwicht brengen om ziektes en kwalen zo veel mogelijk te vermijden. Pure Aloë Vera bladgelei is één van die extracten, die balans brengen in ons lichaam en onze weerstand verhoogt.

Aloë vera geeft ons, naast een gezond voedselpatroon, een goede aanvulling en weert de gifstoffen uit ons lichaam. Het zit boordevol voedingsstoffen als vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, welke zorgen voor alle functies in ons lichaam. Zo ook voor het hele stofwisselingproces en onze hormoonhuishouding. Hormonen bepalen hoe je je voelt en door het reguleren van de hormoonhuishouding kan een rustgevend effect ontstaan. Stoffen in de hersenen als dopamine en noradrenalyne nemen deel in deze processen. Aloë vera heeft het vermogen dat in het lichaam te reguleren wat niet goed functioneert. Daarbij ontgift aloë vera het lichaam. Het koppelt zich aan chemische stoffen en voert deze weer af.

Breng Aloe Vera in uw leven! Aloe Vera wordt al duizenden jaren gebruikt en heeft tal van voordelen voor uw lichaam.

Voor een gratis en persoonlijk Aloë Vitaliteitsconsult kunt u contact opnemen met mij.

Warme groet,

Judith Noordam

Wellness Living
Postbus 71146
1008 BC Amsterdam
Netherlands
T 020-7173578
F 020-7165897
[email protected]