Vakantie is genieten! Even uit de dagelijkse sleur, eropuit, lekker zomers weer, tropische temperatuurtjes, zwoele zomeravonden, leuke dingen doen, tijd voor je gezin, even nergens aan denken en onbeperkt lekkere dingen eten en drinken. Helaas is de vakantie voor de meesten van ons weer voorbij en het gewone leven is weer begonnen. Ook de weegschaal komt voorzichtig uit de kast tevoorschijn. Ben jij benieuwd of je gewicht ook genoten heeft van deze vakantie? Als het goed is voel je zelf wel of je vakantiekilo’s hebt ontwikkeld of dat je gewicht hetzelfde is gebleven. Je hebt toch genoten van het ontspannen nietsdoen, het heerlijke eten en de drankjes die in het vakantieland erg lekker waren. Het zou een wonder heten als je dan bent afgevallen, toch? Troost je met de gedachte dat de meeste mensen echt niet afvallen in hun vakantie. Wil je van de extra kilo’s af die vanuit je vakantiebestemming zijn meegereisd? Hoe langer je wacht om het extra vetlaagje van de vakantie kwijt te raken, hoe moeilijker het wordt. 

Op dieet gaan hoeft niet. De truc is: eet minder calorieën, maar zorg wel voor alle voedingsstoffen die je nodig hebt.

Wat is een calorie?

Een calorie is een eenheid om de energiewaarde van voedingsmiddelen weer te geven. Meestal spreken we over kcal (kilocalorieën, 1000 calorieën) of over kilojoules (KJ). Om gewicht te verliezen dien je minder energie tot je te nemen dan waar je lichaam om vraagt.

Maak de juiste keuze

Door te kiezen voor voedingsmiddelen met minder calorieën val je af. Zo zitten er bv. in één gevulde koek evenveel calorieën als in maar liefst acht appels. Daarom is fruit een beter tussendoortje.

Pas op voor een tekort

Het risico bestaat echter dat je door het eten van minder voeding niet voldoende vitamines en mineralen meer binnenkrijgt. De helft van de Nederlanders krijgt met de voeding te weinig vitamines en mineralen binnen. Daarom is het belangrijk om niet zozeer veel minder te eten, maar wel anders te eten.

Hoe langer je wacht om het extra vetlaagje dat je op vakantie kweekte kwijt te raken, hoe moeilijker het wordt. Als je je er nu aan zet met het onderstaande plan, dan ben je er binnen een paar weken van verlost.

Begin eerst met een reinigingskuur op basis van aloë vera

De afvoer van schadelijke stoffen maakt dat u zich fitter gaat voelen, uw spijsverteringsstelsel beter werkt en het heeft een verjongend effect op uw huid door het celvernieuwend vermogen van aloë vera.

Producten gebaseerd op de Aloë Vera plant, blijken veelal een uitstekende werking te hebben op de huid en het spijsverteringsstelselAloë Vera, ook wel medicijnplant of wonderplant genoemd, was al bekend in de oudheid. De gel van deze plant heeft een diepreinigende werking en een positief effect op het inwendige van de mens. De gel is beschikbaar in de vorm van een drank en bevat meer dan 200 voedingsstoffen, waarvan is aangetoond dat deze goed zijn voor de mens. Het is rijk aan vitamines, mineralen, enzymen, sporenelementen en aminozuren, die belangrijk zijn voor de celgroei. Het is dan ook het beste voedingssupplement waar de mens over kan beschikken. Gebruik van deze gezondheidsdranken heeft een sterk reinigende werking en bevordert de spijsvertering en opname van de juiste voedingsstoffen uit ons voedsel.

Diëten zijn soms niet gezond. Je hebt voldoende voeding nodig om af te vallen. Eerst het lichaam reinigen en de stofwisseling en spijsvertering optimaliseren!

Aan de Aloe Berry Nectar zijn veenbessen toegevoegd die er voor zorgen dat bacteriën in de urinewegen gemakkelijk uit uw lichaam verdwijnen en de nieren beter doen functioneren. Daardoor kan vochtafdrijving beter geschieden. Deze drank is een zeer goed middel om af te vallen. Door de reinigende werking wordt het lichaam ontgift. Ontgiftingop zich kan al gewichtsafname als resultaat hebben. Maar vooral opgeschoonde darmen is een must zodat diëten en lichaamsbeweging veel meer resultaat boeken in het proces van afvallen. Wellicht bent u bekend met het probleem dat een dieet niet aanslaat. Eén van de meest voordehandliggende redenen kan zijn dat het lichaam te veel slakken en giften bevat. De darmen werken onvoldoende, voedingsstoffen worden niet goed opgenomen, het hele spijsverteringsstelsel en de stofwisseling werken niet goed. Een dieet geeft dan het verkeerde signaal aan het lichaam: nog minder voedingsstoffen. Het lichaam reageert daar dan vaak averechts op. Door iedere dag een kleine hoeveelheid van deze drank te nuttigen, wordt het lichaam gereinigd. Deze vorm van reiniging is een makkelijker vorm dan bijvoorbeeld het volgen van een sapkuur, waarbij men geen voedsel nuttigt. Eenvastenkuurtje met aloë vera duurt slechts 9 dagen! (Vraag naar de info!) Tevens is de drempel voor sommige mensen te hoog om een klysma te ondergaan. Het drinken van deze drank is zeker zo effectief en vriendelijk in gebruik. In combinatie met beweging en gezond voedsel kan een persoon succesvoller en makkelijker afvallen dan zonder deze bijzondere drank.

Afvallen én gezonder worden!