Op verzoek van Leo, een extra blog over voedingssupplementen:

Eet gezond… als u kan!

Iedereen wil gezond blijven. Maar wat is dat eigenlijk: gezondheid? Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is gezondheid meer dan niet ziek of gebrekkig zijn.

“Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn.” Oftewel: niet ziek zijn en je goed voelen. Gezond eten en voldoende lichaamsbeweging zijn twee manieren om zelf actief bij te dragen aan het behoud of herstel van een goede gezondheid. Als je als doorsnee burger echt alleen maar gezond wilt eten en uit wilt vinden wat je dan in welke hoeveelheden wel en niet mag eten, dan is dat nog een hele klus. Enerzijds spreken diverse autoriteiten, media en specialisten elkaar regelmatig tegen over dit onderwerp. Eerst moest zout zoveel mogelijk vermeden worden, dan blijkt een beetje zout helemaal zo slecht nog niet. Anderzijds is de maatschappij van tegenwoordig met haar technologische vooruitgang bepaald niet meer ingesteld op “alleen maar gezond”, ook al zou u daarvoor willen kiezen. Want weet u wel zeker dat de kaas op uw vegetarische salade wel 100% kaas Is en geen “analoog kaas”? En zo Is er wel meer moderne voeding die wel heel veel zaken bevatten, maar niet (meer) veel bijdragen aan het leveren van essentiële voedingsstoffen. Een recente studie uit Amerika (USDA) toonde aan dat de helft van 37.000 onderzochte inwoners aan één of meer essentiële voedingsstoffen gebrek had.

Volg uw gezond verstand!

Iedereen weet op gevoel wel wat gezond eten zo ongeveer betekent. Voldoende groeten en fruit, vis, mager vlees, niet te veel koolhydraten en vet (vooral de verkeerde vetten) uit de weg gaan. Dat is en blijft de voornaamste manier om zoveel mogelijk van de dagelijks benodigde voedingsstoffen als vitaminen, mineralen, etc. binnen te krijgen. voedingssupplementen kunnen dan ook nooit een vervanger zijn van gezond, gevarieerd en vers voedsel. voedingssupplementen kunnen daarop echter wel een zinvolle aanvulling zijn!

Het goede van moderne technologie

Je hoort mensen nog wel eens zeggen “Als je gezond voedsel eet, heb je geen voedingssupplementen nodig”. Dat is net zo waar als te zeggen dat je voor voldoende lichaamsbeweging geen fitnessschool nodig hebt. En toch maken mensen daar tegenwoordig graag gebruik van. Zo is het ook met voedingssupplementen. Deze zijn een product van de moderne tijd, waarin mensen ervoor kiezen om specifieke, aanvullende voedingsstoffen in geconcentreerde vorm tot zich te nemen. Als u voor uzelf in uw eetpatroon ook een rol ziet voor voedingssupplementen, dan helpt deze informatie u een bewuste keuze te maken uit het assortiment dat Forever Living Products u te bieden heeft.

Forever Living Products: Supplementen waarin de natuur de boventoon voert

Forever is een bedrijf dat alles een beetje anders aanpakt dan andere bedrijven. Zo zijn onze producten alleen te koop via ons netwerk van zelfstandige Forever distributeurs. Maar ook ons streven naar hoogwaardige kwaliteit én werking van onze producten is anders dan anders. Als wereldmarktleider in aloë vera en bijenproducten staan wij dicht bij de natuur en laten wij ons door de natuur inspireren op onze zoektocht naar productinnovaties. De basis voor ons assortiment wordt gevormd door een voedingssupplement waarvan de heilzame werking al vele eeuwen geroemd wordt: aloë vera.

Supplementen kiezen. Denk in drie stappen

Niet alle voedingssupplementen zijn voor iedereen altijd even belangrijk. Sommige specialistische supplementen zijn alleen bedoeld voor heel specifieke doeleinden terwijl andere supplementen een veel algemenere en bredere werking kennen. Om een optimale bijdrage aan uw gezondheid te leveren, adviseren wij u in drie stappen de voor u optimale keuze te maken.

Stap 1

Aloe Vera Gel: drink uw lichaam eerst in balans!

De binnenkant van een aloë vera blad bestaat uit een gelei-achtige substantie. Dat deze gelei fantastische huidverzorgende eigenschappen heeft, weten de meeste mensen wel. Wat minder mensen weten, is dat deze gel ronduit opzienbarende resultaten geeft vanuit onze spijsverteringsorganen. Bij veel mensen is het maag-darmstelsel onder invloed van slechte eetgewoonten en vervuiling in onbalans geraakt. Aloë vera gel is eigenlijk voeding op zich. Het bevat wel 200 verschillende voedingsstoffen en is rijk aan vitaminen, mineralen, aminozuren, etc. In drinkbare vorm heeft aloë vera gel een langdurig reinigend effect, hetgeen de opname van allerhande voedingsstoffen verbetert. Bovendien brengt de aloë vera onze spijsverteringsorganen weer in balans. Het eerste dat veel mensen ervan merken is dat ze zich energieker voelen. Van binnen én van buiten voelen ze zich beter in hun vel zitten. We weten niet precies waarom aloë al deze effecten veroorzaakt, maar dat aloë er onder andere voor zorgt dat voedingsstoffen in grotere hoeveelheden aankomen op hun plaats van bestemming, is inmiddels wetenschappelijk aangetoond. Uit onderzoek met vitamine E en C bleek dat bij inname in combinatie met aloë vera gel er ruim drie maal zoveel vitamines door het lichaam worden opgenomen als in combinatie met een andere drank. Daarom is Forever Aloe Vera Gel, 2x daags 30 tot 60 mi, wat ons betreft echt een “must”. U verhoogt daarmee automatisch het effect van welk ander voedingssupplement u daarna gaat kiezen.

Stap 2

Vier supplementen als fundament voor uw gezondheid

Een combinatie van vier exclusieve supplementen zorgt, juist in combinatie met Aloe Vera Gel, voor een perfecte basis. Alle cruciale lichaamsprocessen (hart, bloedsomloop, maag, darmen en hersenen) worden door deze combinatie van vier supplementen ondersteund. We gaan ze stuk voor stuk even door:

Forever Daily (art. 439)

Geen twijfel meer. Dagelijks twee tabletten Daily zorgen dat u -onder alle omstandigheden- de essentiële voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgt. Forever Daily is meer dan een multivitaminen tablet. Het bevat maar liefst 55 uitgebalanceerde voedingsstoffen. vitaminen en mineralen.

Forever Active Probiotic (art. 222)

Zes uitgekiende en hoogwaardige bacteriestammen dragen bij aan een optimale conditie van uw darmflora. Dat zorgt op zich weer voor een gezonde spijsvertering én een verbeterde voedingsopname.

Forever ARGI+ (art. 320)

Het voedingssupplement dat uw bloedsomloop positief stimuleert dankzij de L-arginine. De ontdekking van de werking van het aminozuur L-arginine was ooit een rechtstreeks gevolg van het wetenschappelijke onderzoek naar de positieve werking van nitro-oxide (stikstofmonoxide) op de verwijding van bloedvaten, waardoor bloed beter doorstroomt naar vitale organen. Een van de onderzoekers van het eerste uur, die met dit onderzoek in 1998 de Nobelprijs voor de geneeskunde verdiende, is inmiddels een enthousiast afnemer van onze ARGI+. Dat kan geen toeval zijn!

Forever Arctic Sea (art. 376)

Niet zomaar een visolie tablet. Niets is beter onderzocht dan de positieve werking van Omega 3 en Omega 6 op o.a. cholesterol, hersenfunctie, conditie van de ogen en gewrichten en een gezonde huid.

Stap 3

Kijk naar uw persoonlijke behoefte

De eerstgenoemde vijf voedingssupplementen: Aloe Vera Gel, Forever Daily, Forever Active Probiotic, Forever ARGI+ en Forever Arctic Sea, dragen bij aan een algehele verbetering van uw gezondheid. In de derde stap bekijkt u in welke specifieke behoefte u wilt voorzien. Heeft u een levensstijl waarbij u het risico loopt dagelijks te weinig groente binnen te krijgen? Wilt u iets extra’s doen voor gezonde hart-en bloedvaten, of zijn uw energielevels te laag? Allemaal specifieke behoeften waarvoor Forever u een specifiek voedingssupplement kan bieden.

Het overzicht in de categorie “Producten – Voedingssupplementen” op www.wellness-living.com geeft u een goed beeld wat Forever, in aanvulling op stap 1 en 2, u specifiek kan bieden.

Welke voedingssupplementen neem jij om je lichaam in balans te houden? Laat je reactie hieronder achter. Alvast bedankt. 

Deel deze blog en stuur het alsjeblieft door aan mensen die je kent die deze informatie graag zullen lezen! 

Laat jouw email adres in de rechterkolom achter en je ontvangt automatisch alle nieuwtjes voor een gezonde lifestyle. 

Op jouw gezondheid!