Het Forever F.I.T. programma is een geavanceerd cleansing-, voedings- en gewichtsbeheersingsprogramma. Ontwikkeld door Forever om u te helpen er beter uit te zien en u zich beter te laten voelen in drie eenvoudig te volgen stappen voor het beste én blijvend resultaat!

  • Start met de Clean9 box waarmee u uw lichaam voorbereidt op uw nieuwe levensstijl door 9 dagen te cleansen.
  • Daarna gaat u door met F.I.T.1. In 30 dagen zult u gewicht gaan verliezen door middel van aangepaste voeding en beweging volgens een eenvoudig te volgen schema.
  • Maak uw transformatie compleet met F.I.T.2. Gedurende deze laatste 30 dagen zult u, door praktisch advies over voeding en beweging, leren om een gezondere levensstijl aan te meten, naar uw eigen wensen en mogelijkheden.

Forever F.I.T. kent vele enthousiaste volgers. Waaronder veel mensen die hiervoor al van alles hadden geprobeerd en nu, na het volgen van het volledige F.I.T. programma, merken dat ze echt anders tegen voeding en afvallen aankijken. Eén van die enthousiaste volgers van het Forever F.I.T. programma is André, die zijn verhaal vertelt in een inspirerende video.
‘Tijdens eerdere afvalpogingen verloor ik altijd wel wat kilo’s gewicht, maar de kilo’s kwamen er wel weer aan. Ik moest dus iets gaan volgen dat wellicht langer zou gaan duren – mét langer blijvend resultaat. Met het volledige F.I.T. programma zou ik minimaal 69 dagen onderweg zijn en had ik iets om me in vast te bijten…
C9 was verrassend makkelijk vol te houden en daar maakte ik meteen een vliegende start mee. De overgang naar de F.I.T.1 was niet zo groot, behalve het bewegingsprogramma; dat was ik niet gewend. Ik heb toen veel aandacht geschonken aan wat ik dagelijks ongemerkt aan ongezonde voeding at, een echt bewustwordingsproces.
Doorzetten met de F.I.T.2 kostte me geen moeite. Mijn voeding was op orde, we kregen er zowaar plezier in om op een andere manier te koken. Alles met natuurlijke ingrediënten, dus geen pakjes meer. Hoe smaakvol is dat! Ik kon ook eindelijk weer kleren in de gewone winkel kopen, dat was zo lang geleden; een bijzonder moment… Na F.I.T. 2 was ik 22 kilo kwijt en zat bijna weer op het gewicht van 13 jaar geleden. Het heeft mij het zelfvertrouwen gegeven om op dezelfde voet door te gaan. Het heeft mijn leven echt veranderd!’
Bekijk nu de video met het verhaal van André en deel op social media!
FIT before after
Brongegevens: Forever Magazine oktober 2015
Hoe houdt u uw gewicht op peil? Ik ben benieuwd naar uw tips; u kunt ze hier voor me achter laten. Alvast bedankt!
Deel deze blog en stuur het alsjeblieft door aan mensen die u kent die deze informatie graag zullen lezen!
Laat uw email adres hier achter en ontvang als eerste alle nieuwtjes voor een gezonde lifestyle.