Samenwerken

“Als je blijft doen wat je altijd al gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd al gekregen hebt!”

Mag ik je een persoonlijke vraag stellen?

Ben je op dit moment helemaal tevreden met je leven? Heb je de baan van je dromen en het inkomen wat je wenst? Voor wie werk je? Voor je baas, of liever voor jezelf, of voor je gezin? Of kriebelt er diep van binnen iets, zou je jouw leven een andere wending willen geven? Leeft er diep in jou een droom, wil je vanuit je passie leven en doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt? Waar kom jij graag je bed voor uit? Ben je iemand die graag met mensen werkt, echt interesse heeft in mensen? Heb je gezin en wil je meer tijd met je dierbaren kunnen doorbrengen? 

Heel wat vragen om over na te denken!

Diep in hun hart zouden veel mensen hun leven willen veranderen. Een gezonder leven met minder stress, een hoger inkomen en de vrijheid om zelf hun tijd in te delen. Maar hoe? Wij kunnen u concrete mogelijkheden bieden om deze verandering daadwerkelijk te verwezenlijken. Kijk eens om je heen, naar jouw vrienden en kennissen, buren, collega’s. Ongetwijfeld zie je ook daar mensen die willen veranderen.

Steeds meer mensen kiezen voor een andere manier van werken. Juist ook omdat we het werk willen aanpassen aan ons leven en niet andersom! Neem het heft in eigen hand en werk aan een toekomst die u wenst. 

Belangrijk is dat die verandering die je maakt zorgt voor een gezonde en onbezorgde toekomst.

Herken je jezelf hierin?

Als je hier iets in herkent, hebben wij een perfecte nieuwe kans voor je.

Met het concept dat wij aanbieden is het mogelijk om uw eigen carrière pad te volgen. Het is een simpel concept dat toepasbaar is naast een huidig dienstverband, als opvulling van tijd of als extra inkomen binnen een druk gezinsleven. Wij werken samen met een solide internationaal bedrijf  en de beloningsstructuur is al meer dan 35 jaar bewezen. De verdiensten staan in verhouding met de inzet, wat uniek is in deze industrie.

Een manier van werken waarin je jouw eigen unieke kwaliteiten verder kunt ontplooien; waarin je kunt groeien, zowel persoonlijk als financieel. De kans om resultaten te krijgen waar je niet van had durven dromen.

De kenmerken van dit concept zijn:

. Je eigen bedrijf opstarten, zonder voor een lening naar de bank te hoeven gaan, zonder risico, en zonder een werkweek van 80 uur te moeten draaien

. Je eigen pad bepalen

  • Je eigen werktijden indelen, zodat je tijd hebt voor je gezin
  • Werken op eigen tempo

. Persoonlijke begeleiding

  • Persoonlijke trainingen

. Je eigen doelen nastreven in plaats van die van je baas

Wat wil je bereiken?

Een extra inkomen? Eigen baas zijn? Economisch onafhankelijk zijn? Meer vrijheid? Een beter pensioen? Nieuwe mensen leren kennen? Anderen helpen? Persoonlijke ontwikkeling? Minder stress? Een betere gezondheid? Een nieuwe uitdaging? Een goede toekomst opbouwen voor jezelf en jouw kinderen?

Ben jij die enthousiaste doorzetter (m/v) die open staat voor iets nieuws? Ik ben op zoek naar dames en heren die het leven van zichzelf en anderen willen verrijken. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of een andere levenstijl? 

Iets nieuws beginnen is leuk maar ook spannend!

Bij ons werk je voor jezelf, maar je hebt de ondersteuning van een heel team van enthousiaste mensen die jou alles willen leren wat zij geleerd hebben. Je wordt ondersteund door mensen die het allemaal zelf gedaan en ervaren hebben. Want door samenwerking weet je meer en bereik je meer dan in je eentje.

Wij helpen je om jouw droom waar te maken door je de weg naar jouw droom, jouw ‘bergtop’ te laten zien. Maar je moet wel zelf klimmen, op jouw eigen tempo en jouw eigen wijze. Wij zien je graag op die top!

Grijp deze kans en kijk of het bij je past! Het raamwerk heeft zich al ruim 33 jaar bewezen als goede fundering voor hen met bepaalde doelstellingen en wensen. 

We krijgen vaak meer spijt van dingen die we niet gedaan hebben dan van wat we wel gedaan hebben!

Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

“Ontdek hoe u uw werk en leven zo kunt vormen dat het u energie geeft !”

 

Het bedrijf waar wij mee samen werken is door het programma SuccesFactor van Rtl 7 genomineerd voor het Succes Award 2013 als beste bedrijf in haar categorie: