Een teken van Kwaliteit

Wij bieden u een uitgebreid assortiment hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten, maar ook hoe deze tot stand komen. Wij zijn dan ook trots op de kwaliteitszegels en certificaten die het bedrijf waarmee wij samenwerken, Forever, verworven heeft:

Maar waar staan deze logo’s eigenlijk voor?

Beter milieu

Forever is zich bewust van haar rol als het gaat om het beschermen van de natuur en onze natuurlijke bronnen. Wij zijn dan ook trots op het feit dat Aloe Vera of America, de exclusieve fabrikant van de producten van Forever, ISO 14001 gecertificeerd is. Ook 45 van onze Resorts zijn ISO 14001 gecertificeerd. Dit is een internationaal erkend milieumanagementsysteem dat zich richt op milieuactiviteiten van bedrijven en de impact op het milieu beoordeelt. In mei 2007 mochten wij dit certificaat in ontvangst nemen voor een mijlpaal die wij hebben bereikt: het verminderen van onze impact op de natuur.

Gezonde werkplek

Aloe Vera of America is tevens OHSAS 18001 gecertificeerd voor een veilige en gezonde werkomgeving. OHSAS 18001 is een internationale norm die staat voor ’Occupational Health and Safety Assesment Series’: vrij vertaald de vereisten voor het beheersen van de gezondheid en veiligheid op de werkplek. OHSAS is een Brits certificaat, wat door veel Amerikaanse en Europese bedrijven wordt gehandhaafd.

Kwaliteitsproducten

In juli 2007 ontvingen wij het ISO 9001:2000 certificaat. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitssysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. Ons onderzoeksteam concludeert dat wij het enige bedrijf ter wereld zijn dat alle 3 de certificaten bezit. Dit laat zien wat voor bedrijf Forever is en hoe bewust wij omgaan met het milieu, het bieden van een aangename omgeving voor onze medewerkers en onze verplichting om alleen de beste kwaliteitsproducten te produceren.

Proefdiervrij

Forever is ook begaan met de dieren. Onze cosmetica en verzorgingsproducten worden niet op dieren getest. Met het publiceren van dit logo (Cruelty Free) geven wij aan dat er bij de productie van onze Sonya Collectie, de huidverzorgingsproducten en alle andere producten geen dieren zijn betrokken.

Certified

Forever is het eerste bedrijf in de wereld dat van de International Aloe Sience Council (IASC) het certified logo in ontvangst heeft mogen nemen voor het unieke stabiliseringproces waarmee Forever in 1968 erin slaagde om de gel aan de plant te onttrekken en op natuurlijke wijze te stabiliseren door de toevoeging van natuurlijke antioxidanten in de vorm van vitamine C en E. Hierdoor is de aloë vera gel vijf jaar lang houdbaar, zonder het verlies van zijn krachtige werking. Het patent voor dit unieke stabiliseringproces is in handen van Forever.

Koosjer

Vanuit het respect voor een ander, heeft Forever ook rekening gehouden met ieders geloofsovertuiging, normen en waarden. Een groot deel van ons assortiment is Koosjer bevonden. Kasjroet (Hebreeuws: competentie) is het geheel van spijswetten dat in het Jodendom bepaalt of voedsel wel of niet door joden gegeten mag worden. Voedsel dat aan deze spijswetten voldoet, wordt koosjer genoemd. Dit certificaat wordt ieder jaar uitgegeven door Rabbi B. Frauwirth, onder subversie van Jeruzalem.

Halal

Ook voor alle moslims die zich bewust zijn van halal voeding en verzorging is er de Islamic Seal of Approval. Halal (Arabisch: rein, toegestaan) is een islamitische term waarmee wordt aangegeven wat voor moslims toegestaan is. Het tegenovergestelde is in niet-juridische termen haram (Arabisch: onrein, verboden). Het gaat hierbij zowel om handelingen als producten. Onder meer voor voedsel gelden speciale richtlijnen waar een moslim zich aan dient te houden. De islamic Seal of Approval is een certificaat dat door Imam Mehdi Houssaini el Korasani, President Islamic Society, is opgesteld en ondertekend met hierin een overzicht van alle Forever producten die voor moslims zijn toegestaan.

Forever Living Products is al jarenlang ‘s werelds grootste aanbieder van producten op basis van aloë vera. Daarnaast levert Forever ook 100% natuurlijke bijenproducten. Deze natuurlijke grondstoffen zijn verwerkt in meer dan 150 producten. Ze bieden het beste wat de natuur te bieden heeft en zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Forever is overtuigd van de kwaliteit van de producten en bieden je daarom een 30 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie.

Wilt u weten welke producten voldoen aan uw dieet eisen, neem dan contact met ons op.