Mijn Verhaal

Goedendag,

Wat leuk dat u deze website bezoekt! Dank u wel voor uw interesse in onze producten en service.

Voor mij is het heel belangrijk om gezond te zijn en te blijven. Deze natuurlijke producten zijn voor mij en mijn gezin heel belangrijk. De producten zijn fantastisch en helpen ons om onze gezondheid op peil te houden. Doordat de aloë vera onze darmen reinigt komt ook de rest van ons lichaam goed in balans. We hebben een hogere weerstand en meer energie dan ooit tevoren. Zelf heb ik veel baat bij de Forever Bits ‘n Peaches omdat het helpt mijn darmen draaiende te houden.

Na mijn studie Klinische Chemie ben ik terecht gekomen op het Klinisch Chemisch Laboratorium van een academisch ziekenhuis. Na 5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond ik in de pharmacie. Ik ben bij verschillende pharmaceutisch bedrijven werkzaam geweest. Daar begeleidde ik meerdere specialisten in de Benelux (vnl. neurologen, kinderartsen en cardiologen) en studie personeel bij het onderzoek van nieuwe niet-geregistreerde medicatie en/of nieuwe indicatie gebieden van bestaande medicatie.

Ik ben altijd op zoek geweest naar natuurproducten die écht werken. Deze heb ik o.a. gevonden in de pure gel van de Aloë Vera plant. Het binnenste van het blad de pure Aloë Vera gel wordt al eeuwenlang gebruikt, vroeger werd het ook een ‘medicijnplant’ of ‘wonderplant’ genoemd. Wanneer je deze drank op een goede manier gebruikt, reinigt het de darmen en ook tussen de darmvlokken en haalt het de achtergebleven gifresten uit het lichaam. Zie het als een tandenborstel die steeds wat van het achtergebleven plak weg poetst. De bouwstoffen uit ons voedsel kunnen hierdoor beter het lichaam binnendringen. Ook de vitamines en mineralen uit het voedsel kunnen nu beter worden opgenomen.

Aloë Vera is vandaag de dag één van de meest bekende en meest populaire ingrediënten voor voedingsupplementen en huidverzorgingsproducten geworden. Het lijkt bijna overal in te zitten. Ik had al eerder producten gebruikt met Aloë Vera, maar deze hielpen mij helaas niet. Dat kwam waarschijnlijk omdat er slechts een paar procent Aloë Vera in zit. Dit kun je zien achter op het etiket: vaak is het eerste ingrediënt Aqua, oftewel water. Hier werd dus onterecht gebruik gemaakt van de goede naam van Aloë Vera. Echter is het percentage Aloë Vera wat in het produkt zit dusdanig veel verdund dat je de werking niet of nauwelijks voelt. 

Toen kwamen deze producten op mijn pad. Eerder wist ik niet dat de gestabiliseerde Aloë Vera van Forever Living één van de meest pure en onverdunde Aloë Vera bladgelei is die wereldwijd verkrijgbaar is. Dankzij dat uitgekiende stabilisatie proces blijven alle 200 werkzame stoffen, waaronder vele vitaminen, mineralen en aminozuren behouden. Zij gaan uit van Aloë Vera als basisingrediënt en voegen daar verschillende natuurlijke stoffen toe, waardoor een breed assortiment aan verschillende producten ontstaan is. De producten zijn ook vaak breed inzetbaar voor verschillende aandoeningen.

Eerder wist ik ook niet dat je Aloë Vera kunt drinken. Zo sceptisch als ik was ben ik deze drank gaan drinken en testen en na enkele weken begon ik echt het resultaat te voelen. Mijn stoelgang werd regelmatig, mijn eczeem werd minder en ik barste van de energie.

De Aloë Vera -, en bijen-producten helpen mij en mijn gezin om zowel inwendig als uitwendig gezond te blijven. Samen met mijn gezin ontdek ik steeds meer producten en deel mijn ervaringen graag. Er zijn een aantal gezondheidsproducten waar ik extra enthousiast over ben, zoals o.a. de Forever Bits ‘n PeachesPropolis crèmeAloe Vera Gelly en de MSM (de natuurlijke botox!). Omdat ik zelf zo enthousiast ben over de producten ben ik erover gaan praten met mijn vrienden en kennissen. En het blijkt dat ook zij heel enthousiast zijn over deze producten! Nu kan ik ook andere mensen helpen met een betere gezondheid en vitaliteit met deze kwalitatief hoogstaande natuurproducten!

Pas toen ben ik me gaan verdiepen in het concept en tot mijn grote verbazing zitten hier alle ingrediënten in die ik leuk vind. Vrijheid, zelfstandigheid, creativiteit, mensen ondersteunen, constant nieuwe mensen om je heen, coachen, wekelijkse workshops, persoonlijke ontwikkeling, erkenning en waardering en niet onbelangrijk, een goed inkomen wat zelfs overgedragen kan worden aan mijn dierbaren wanneer mij wat zou overkomen. In welk bedrijf vind je dit nou tegenwoordig?

Eigen baas zijn, geen personeel, maar wel enthousiaste collega’s, die altijd bereid zijn je te helpen. Werken vanuit mijn eigen omgeving in mijn eigen tijdsindeling, met de ondersteuning van een solide internationaal bedrijf. Gewaardeerd worden om wie je bent en niet alleen om wat je doet. Werken met passie!

Ik heb altijd een passie gehad om mensen gezondheid mee te geven. Wie gezond en fit is kan namelijk een leven leiden naar wens. Het leven is prachtig en de tijd gaat snel voorbij… zo zonde om deze met ziek zijn en je niet fit voelen te verdoen! Onze volksgezondheid schreeuwt om kennis, bewustzijn en gezonde voedingsstoffen. Wij kunnen zelf veel meer doen aan een gezond lichaam dan wij denken. Ieder mens is uniek en heeft een prachtig lichaam.

Wellness Living is er voor een ieder die zijn / haar gezondheid waardeert en open staat voor een betere levenskwaliteit met hoogwaardige natuurproducten. Je lichaam is je tempel! Daar hoort ook je geest bij: een positieve mindset en de juiste focus creëren daadwerkelijk een beter leven. Wij informeren u en laten u zien hoe u vandaag de dag (nog) gezond kunt leven en gebruiken daarvoor diverse hoogwaardige natuurproducten om uzelf weer fit, gezond, vitaal, energiek en positief gesteld in het leven te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u verder van dienst kunnen zijn.

Wij bieden een niet-goed-geld-terug-garantie binnen 30 dagen en hebben altijd tevreden klanten.

Ik kan me voorstellen dat u vragen heeft over de producten en toepassingen of het bedrijf. Stel ze gerust en wellicht kan ik ook u helpen met dit fantastische bedrijf en haar producten! Want dat verdient u!

Staat u open voor een natuurlijke aanpak en wilt u meer weten over onze producten, dan kunt u altijd contact opnemen.  Wij willen graag ook contact met u! Met veel plezier zal ik uw vragen beantwoorden en u zo goed mogelijk informeren. U kunt me op de volgende manieren bereiken:

De snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen is door me te bellen op 020-7173578. Als ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen, spreek dan alstublieft mijn voicemail in met uw vraag en op welk telefoonnummer ik u kan bereiken.

U kunt me natuurlijk ook emailen. Mijn mail beantwoord ik meestal dezelfde dag nog.

Graag geef ik u een persoonlijk advies, een presentatie of een workshop. 

Heb een fantastische dag!

Vitale groet,

Judithz

Wellness Living is een handelsmerk van Noordam Consultancy B.V., Kamer van Koophandel Amsterdam 34083016