Contact

Als je lijf je lief is!

De Dalai Lama antwoordde ooit op de vraag wat hem het meeste verraste over de mensheid: “De mens…. omdat hij zijn gezondheid opoffert om geld te verdienen en offert later geld om zijn gezondheid weer te herstellen.”

Bij Wellness Living helpen wij u met beide: een betere gezondheid te bereiken en meer geld.

Wanneer u meer uit het leven wilt halen, meer vrijheid wilt, een gezondere geest en lichaam wilt hebben of behouden, meer controle over uw financiƫle situatie wilt hebben, rijkere beloningen wilt voor al uw inspanningen (materieel of immaterieel), meer tijd voor uzelf, uw familie en vrienden wilt hebben, dan is het bestuderen van deze website mogelijk het begin hiervan!

Het duurt maar enkele minuten om uw leven te veranderen!

Wellness Living is een bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke producten die de algehele gezondheid en welzijn van mens en dier bevorderen en ondersteunen. Kijk op deze website wat deze unieke combinatie voor u kan betekenen.

Voor een vrijblijvend advies en extra informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wellness Living wil graag contact met u! Met veel plezier zal ik uw vragen beantwoorden en u zo goed mogelijk informeren. U kunt me op de volgende manieren bereiken:

De snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen is door me te bellen op 020-7173578. Als ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen, spreek dan alstublieft mijn voicemail in met uw vraag en op welk telefoonnummer ik u kan bereiken.

U kunt me natuurlijk ook emailen. Mijn mail beantwoord ik meestal dezelfde dag nog.

Met hartelijke groet,

Wellness Living

T 020-7173578
E [email protected]

Wellness Living is een handelsmerk van Noordam Consultancy B.V., Kamer van Koophandel Amsterdam 34083016