Nieuw in ons assortiment, de Forever Daily met AOS Complex is het meest geavanceerde leveringssysteem van voedingsstoffen. De nieuwe, gepatenteerde formule bevat 55 perfect uitgebalanceerd, aloë-ingekapselde voedingsstoffen, waaronder de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van essentiële vitaminen en mineralen. Forever Daily is synergetisch samengesteld om u te voorzien van de voeding die nodig is ter ondersteuning van een optimale gezondheid en vitaliteit – elke dag!
Forever Daily is een revolutionair leveringssysteem van voedingsstoffen met Forever’s gepatenteerde aloe oligosaccharide (AOS) complex. Forever Daily met AOS levert een perfect uitgebalanceerde mix van 55 voedingsstoffen, waaronder essentiële vitaminen en mineralen. Het zorgt voor een efficiëntere opname en in het geval van mineralen, een gerichte aanpak van specifieke systemen van het lichaam. Daarnaast levert Forever Daily’s uitgebreide samenstelling de optimale hoeveel¬heden van belangrijke, natuurlijke fytonutriënten, biofiavonoïden, antioxidanten met cutting-edge moleculaire-technologie en een gepatenteerd mengsel van groente en fruit. Forever Daily zorgt ervoor dat uw lichaam alle essentiële en semi¬essentiële macro- en micronutriënten binnenkrijgt die nodig zijn voor een optimale gezondheid. Deze unieke formule is ontworpen om ons lichaam te voeden en te beschermen door het aanvullen van de tekorten aan voedingsstoffen in onze dagelijkse voeding. Forever Daily zorgt op deze wijze voor een optimale gezondheid en vitaliteit!
9 redenen om Forever Daily te gebruiken:

  1. AOS Complex – Forever’s gepatenteerde Aloe Oligosaccharide Complex biedt consumenten het meest geavanceerde leveringssysteem van voedingsstoffen dat beschikbaar is. Drt innovatieve aloë-gecoate voedingsstoffen complex biedt de benodigde voeding op een unieke en voedzame manier.
  2. 55 Perfect uitgebalanceerde voedingstoffen – Meer is niet altijd beter. Vooral niet wanneer we dagelijks een product gebruiken. Balans is de sleutel, niet alleen in de algemene formule, maar ook binnen het specifieke mengsel van vitaminen. Van betacaroteen als onze bron van vitamine A tot aan de meest bio-beschikbare vorm van Zink – en elke voedingsstof er tussen. De formule van Forever Daily is volledig synergetisch samengesteld om u de werkelijk evenwichtige voeding te bieden die nodig is om een optimale gezondheid en vitaliteit te ondersteunen op een dagelijkse basis
  3. Gecheleerde mineralen – Bio-beschikbare mineralen zoals calcium, zink, magnesium, chroom, ijzer, koper en mangaan die zijn ontworpen om elkaar te ondersteunen (en niet met elkaar te concurreren) voor optimale opname.
  4. Micro-ingekapselde Voedingsstoffen – Verhoogde biologische beschikbaarheid door middel van micro- of moleculaire inkapseling. Forever Daily levert belangrijke voedingsstoffen door middel van een uniek, gepatenteerd proces van moleculaire inkapseling dat absorptie verhoogt door het “micro-nizing” (kortgezegd : verkleinen) van de deeltjes.
  5. AOS Complex Geavanceerde Mix voor Cellulaire Ondersteuning – Biedt cellulaire voeding door middel van een zeer diverse mix van antioxidanten die helpen de schade aan cellen te verminderen die veroorzaakt wordt door oxidatieve stress
  6. FVX20 Mix – Door Forever met de hand geplukte 20 specifieke groente- en fruitsoorten die bekend staan om hun heilzame voedingsstoffen. Dit unieke mengsel van groente en fruit biedt een breed spectrum aan antioxidanten die onze cellen nodig heeft.
  7. Citrus Bioflavonoïden – Bioflavonoïden staan de afgelopen 10 jaar enorm in de aandacht vanwege hun verbazingwekkende antioxiderende eigenschappen. Forever Daily zit vol met Bio¬fiavonoïden die in balans zijn met de belangrijkste vitamines in precies de juiste hoeveelheden.
  8. Wat zit er niet in Forever Daily – Het is ook belangrijk om te weten wat NIET ZIT in Forever Daily. U zult geen ingrediënten als kunst¬matige kleurstoffen vinden of gehydrogeneerde palmolie, Hypromellose, gemodificeerd zetmeel, polyethyleenglycol, polyvinylalcohol, Tinchloride, sucrose, talk, Natriumaluminiumsilicaat en andere niet-natuurlijke ingrediënten die wel in vele populaire multivitaminen zitten.
  9. Synergetisch – Forever Daily is ontworpen om de Forever lijn van producten aan te vullen en er in synergie mee samen te werlken. Forever Daily kan en zou in combinatie met andere Forever Living producten gebruikt moeten worden.

Forever Daily:
Ondersteunt de dagelijkse energiebehoefte
Ondersteunt het immuunsysteem
Ondersteunt een goede stofwisseling
Ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid!
Ondersteunt de gezondheid van het bot
Ondersteunt de juiste mentale activiteit 
Meer dan multivitaminen!
Dagelijks twee tabletten Daily zorgen dat u -onder alle omstandigheden- de essentiële voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgt. Forever Daily is meer dan een multivitaminen tablet. Forever Daily – één van de voedingssupplement die hét fundament vormen voor een goede gezondheid!
Welke voedingssupplementen neem jij om je lichaam in balans te houden? Laat je reactie hieronder achter. Alvast bedankt. 
Deel deze blog en stuur het alsjeblieft door aan mensen die je kent die deze informatie graag zullen lezen! 
Laat jouw email adres in de rechterkolom achter en je ontvangt automatisch alle nieuwtjes voor een gezonde lifestyle.
Vitale groetjes,
Judith